Home Nieuws en actualiteiten Detacheren met een Plus: BVNG colleges

Detacheren met een Plus: BVNG colleges

Blog 10 januari 2024

BVNG staat voor individuele groei door vakcolleges en inspiratiesessies te organiseren, gericht op specifieke vakgebieden voor de ambassadeurs die te maken hebben met uitdagende contexten. Deze initiatieven dienen als onderdeel van leren, waarbij ambassadeurs hun kennis ontwikkelen en een platform krijgen voor kennisdeling en expertise. Door actief deel te nemen aan deze evenementen vergroten onze ambassadeurs niet alleen hun kennisniveau maar bouwen ze ook aan een duurzaam netwerk van groeiende professionals. BVNG’s sterke relatie met voortdurende professionele ontwikkeling wordt weerspiegeld in het creëren van een stimulerende leeromgeving die gericht is op het verbeteren van de carrières van onze ambassadeurs.

Hoe we dat doen

Met de gerichte organisatie organiseert BVNG vakcolleges en inspiratiesessies die zo zijn ontworpen dat alle professionals in specifieke uitdagende context ondersteund worden. Er worden relevante maatschappelijke of vakspecifieke onderwerpen uit de markt gehaald en hier worden deskundige sprekers uitgenodigd om waardevolle inzichten te geven. Tijdens elk vakcollege bieden we een interactieve leeromgeving om actieve deelname te stimuleren waardoor je tevens je netwerk vergroot.

Vanzelfsprekend is flexibiliteit en toegankelijkheid een belangrijk onderdeel. BVNG zorgt dat elk college op verschillende data en locaties georganiseerd wordt. Zo kunnen professionals vanuit diverse achtergronden en regio’s deelnemen aan onze leerinitiatieven.

Wat krijg je hiervoor terug

Door deelname aan deze evenementen krijg je tal aan inzichten en vergroot je je vakkennis. Het

  1. Vakkennis en inzichten: Door deel te nemen aan onze vakcolleges en inspiratiesessies vergroot je je vakkennis en ontwikkel je diepgaande inzichten in relevante onderwerpen binnen jouw vakgebied.
  2. Vaardighedenontwikkeling: Je krijgt de mogelijkheid om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen, waardoor je effectiever kunt opereren in je huidige rol en je carrièrekansen kunt vergroten.
  3. Netwerkmogelijkheden: Onze evenementen bieden een uitstekende gelegenheid om je professionele netwerk uit te breiden en waardevolle contacten te leggen met andere professionals en experts binnen jouw vakgebied.
  4. Persoonlijke groei: Naast professionele ontwikkeling draagt deelname aan onze vakcolleges en inspiratiesessies ook bij aan je persoonlijke groei door het opdoen van nieuwe inzichten, inspiratie en motivatie.

Door deel te nemen aan onze vakcolleges en inspiratiesessies investeer je in je eigen groei en ontwikkeling, wat op lange termijn waardevolle voordelen oplevert voor zowel je professionele als persoonlijke leven.