Home Nieuws en actualiteiten BVNG onderscheiden als World-class Workplace

BVNG onderscheiden als World-class Workplace

BVNG Nieuws 21 april 2022

BVNG en Effectory maken met veel genoegen bekend dat BVNG is onderscheiden als World-class Workplace 2022. Dit label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet van BVNG om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen. 

Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven wij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken. 

BVNG heeft eind 2021 een organisatiebrede survey gehouden waarin de medewerkers werd gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. BVNG is uitgeroepen tot World-class Workplace omdat de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de landelijke benchmark liggen. 

De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Zo weten de organisaties die als World-class Workplace worden onderscheiden zeker dat hun hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset. 

Yvonne de Jong, Commercieel Directeur bij BVNG is erg blij met het World-class Workplace label. “Samen helpen wij de maatschappij vooruit, daar staat BVNG voor. Hoe mooi is het dat we dit met medewerkers doen die graag bij BVNG werken! Hartelijk dank aan al onze collega’s die de survey hebben ingevuld en die zorgen dat onze organisatie zo’n geweldige plek is om te werken. We zullen de feedback zeker gebruiken om onze organisatie te blijven verbeteren.”

In 2020 won BVNG de Beste (Thuis)Werkgevers van het Jaar award. Een eervolle uitreiking voor werkgevers die het verschil hebben kunnen maken voor werknemers binnen hun organisatie.

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun employee_branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.