Home Nieuws en actualiteiten Vakgebiedmanager Zorg | Miriam van der Zijl

Vakgebiedmanager Zorg | Miriam van der Zijl

Vakgebiedmanagers 22 juli 2021

Miriam van der Zijl woont in Zuidlaren met haar 2 jongvolwassen kinderen en 2 honden en binnenkort ook nog een katje. 

Vanaf september gaat Miriam aan de slag in de rol van Vakgebiedmanager Zorg. Naast veel zin heeft ze ook de energie en het enthousiasme om deze functie goed vorm te geven en kijkt ze uit naar een mooie samenwerking met een ieder!

Miriam heeft een zorgachtergrond en heeft bij haar huidige werkgever Accare verschillende functies bekleedt. De laatste jaren vooral het implementeren van digitale zorg binnen de gehele organisatie en het trainen en coachen van werknemers. Daarnaast werkt ze als online behandelaar bij 99gram.nl, een website die informatie en online hulp biedt aan jongeren.

Miriam pioneert graag en in de functie van Vakgebiedmanager Zorg komt dit mooi samen met haar huidige kennis en kunde. “Ik kies altijd voor de zorg omdat het een dynamisch werkveld is waarbij het altijd mensenwerk blijft. Het is altijd in beweging en dat biedt de zorgmedewerkers veel afwisseling, maar vraagt ook veel energie en flexibiliteit.” Aldus Miriam. Het spreekt haar aan dat BVNG wil investeren in de ontwikkeling van haar medewerkers. Zelf vindt zij goede scholing en ontwikkelingsmogelijkheden erg belangrijke voorwaarden. “Laat mensen het werk doen waar ze goed in zijn en bied ze kansen en kaders, waardoor ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik zal vanuit mijn functie alles doen om hierin te voorzien. Ik ben een verbinder en verbeter graag de kwaliteit waar nodig of houd deze hoog waar aanwezig.”