Werkdagen tot 17:00 bereikbaar
Michiel vertelt over zijn ervaringen met BVNG, hoe hij geholpen is bij het vinden van een nieuwe uitdaging in zijn loopbaan. Hij vertelt over hoe BVNG hem heeft begeleid bij het vinden van een nieuwe opdracht en hoe zijn huidige opdracht als projectleider bij de gemeente Amsterdam goed bij hem past. Hij vertelt over het doel van het project en hoe hij met zijn ervaring en kennis het verschil kan maken.
Michiel aan het woord
Al enige tijd was ik aan het nadenken over een nieuwe stap in mijn loopbaan. Bij mijn vorige werkgever had ik geen mogelijkheden meer om me verder te ontwikkelen en ik wilde meer met mijn kennis en ervaring doen, meer in de praktijk werken. Ik werd benaderd door BVNG en we hadden een erg prettig gesprek. Ze vertelden hoe BVNG werkt, waren geïnteresseerd in hoe ik mij wilde ontwikkelen en kwamen met suggesties waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Het voelde goed en ik besloot de stap te zetten.
Mijn huidige opdracht was uitgezet via een aanbestedingsplatform. Dat zijn processen die veel tijd en inzet kosten. Deze eerste opdracht heeft BVNG van A tot Z geregeld en dat ging best soepel. Mijn recruiter vraagt regelmatig hoe het met me gaat en heeft tegelijkertijd contact met de opdrachtgever om te informeren of ik naar tevredenheid functioneer. De feedback die ze krijgen, bespreken ze met mij. Ondertussen zoeken we naar nieuwe opdrachten die bij mij passen en als zich mogelijkheden voordoen bespreken ze die met mij. Mijn recruiter heeft me enkele opdrachten voorgelegd die erg interessant waren. Ik merkte echt dat ze goed luisteren en kijken naar wat bij me past.
Op dit moment doe ik een opdracht voor de gemeente Amsterdam. Ik ben projectleider ‘Aanpak Doorgroeiers in drugscriminaliteit.’ Doorgroeiers zijn jonge mensen die actief zijn in de drugscriminaliteit en hier hun geld mee verdienen, een soort illegale loopbaan. De gemeente heeft een programma, Weerbaar Amsterdam – Drugscriminaliteit waarin ze onder meer onderzoeken of het mogelijk is om via een zogenaamde persoonsgerichte aanpak het gedrag van deze jongeren en jongvolwassenen te beïnvloeden. Het doel is om hun criminele activiteiten te verstoren of beter, dat ze helemaal mee stoppen en kiezen voor een andere loopbaan.
Ik coördineer een team van regisseurs en andere collega’s dat de afgelopen twee jaar 40 personen in aanpak heeft genomen en druk bezig is met interventies en andere maatregelen. In het project komen zorg, veiligheid, aanpak van ondermijning en wijkgericht samen. De opdracht is mij op het lijf geschreven. Ik ben altijd actief geweest op het terrein van openbare orde en veiligheid en heb veel gewerkt voor gemeenten. Mijn energie haal ik uit partijen samenbrengen om resultaten te behalen. Ik werk dicht op de praktijk en kan met mijn ervaring en kennis verschil maken.