Home Sociaal Domein Beleid & advies

Beleid & advies

Nederland is volop in transitie. Door veranderingen van wetgevingen liggen er veel inhoudelijke opgaven binnen het Sociaal Domein, het Rijk en bij onze netwerkpartners. Deze vraagstukken vragen om antwoorden buiten de bestaande kaders. Dit vraagt om een integrale samenwerking met diverse partners binnen het Sociaal Domein.

Carrièremogelijkheden

Als collega van Beleid & Advies beweeg jij je graag in de beleidscyclus. Je legt de verbanden tussen visie, strategie, beleid, implementatie, onderzoek en evaluatie. Je houdt ervan om nieuwe kaders op te stellen of te implementeren. Je helpt onze opdrachtgevers graag om integraal te denken binnen het sociaal domein. Ook ondersteun je onze opdrachtgevers bij de doorontwikkeling van de transitie middels training en coaching.

Functietitels binnen beleid & advies zijn onder andere (Strategisch) beleidsadviseur, Kwaliteitsmedewerker, Kwartiermaker, Implementatiemedewerker of (onafhankelijke) Procesregisseur Complexe casu√Įstiek.Jouw ontwikkeling staat voorop

Werken bij BVNG betekent de kans krijgen om in vele keukens te kijken. Je kunt een scala aan ervaringen opdoen, waarbij veel aandacht wordt gegeven aan jouw ontwikkelingswensen. We denken met je mee over welke stappen je kunt zetten en kijken welke opdracht daarbij past.

Opdrachten binnen Beleid & Advies kunnen heel verschillend zijn. Bijvoorbeeld in inhoudelijke of organisatorische complexiteit, maar ook in gevoeligheid. Bij de ene opdracht gaat het meer om onderzoeken, bij de andere meer om regisseren en bij een derde om visie- en strategievorming.

Er is een enorme diversiteit aan accenten, onderwerpen en organisaties waar jij kunt werken. Zo krijg je de ruimte om groeien en te ontdekken wat jij het liefste wil doen.

Daarom BVNG

  • Partner bij complexe vraagstukken en besluitvormingsprocessen
  • Groot kennisnetwerk
  • Professionele begeleiding
  • Opdrachten op maat
  • Ruimte voor groei en doorontwikkeling
  • Kennis, kunde en ambitie
  • Regionaal betrokken