Home Zorg VVT

VVT

Als zorgprofessional heb jij het hart op de juiste plaats. Jouw werk maakt het verschil in iemands leven. De zorg heeft veel diversiteit te bieden, maar staat ook onder druk. Daarom is jouw werk zo belangrijk.

Jouw bijdrage aan de zorg

Je zorgt, steunt, verbindt, signaleert, beslist, bewaakt en stimuleert. Werken in de zorg vraagt je om zorgzaam en geduldig te zijn. Je hebt specialistische kennis en vaardigheden, staat voor lastige beslissingen en blijft jezelf ontwikkelen. Of je nou werkt in de algemene gezondheidszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg of geestelijke gezondheidszorg.

“Ik voel me thuis bij BVNG vanwege de laagdrempeligheid, openheid en bereikbaarheid!”
Kiona, MBO-verpleegkundige

Jouw ontwikkeling staat voorop

Bij BVNG is er aandacht en ruimte voor jouw verhaal. We bieden je de ruimte om van en met elkaar te leren en je te ontwikkelen. We verzorgen intervisies, individuele scholing, e-learning en BVNG Colleges. Zo geven we invulling aan jouw ontwikkeling en hou jij je kwaliteitsregister up-to-date. Wij zorgen voor een open en laagdrempelig klimaat waar jij je vakgenoten snel kunt vinden. 

Carrièremogelijkheden

BVNG werkt samen met veel verschillende zorginstellingen. Jij kan hier onder andere aan de slag als Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige, HBO verpleegkundige en Kwaliteitsverpleegkundige. Daarnaast werken onze collega’s ook in de gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

Daarom BVNG

  • Wij helpen je met je BIG registratie
  • Ruimte voor jouw verhaal
  • Afwisseling en flexibiliteit
  • Interne training en opleiding
  • Persoonlijke begeleiding en adviesWij helpen je graag!

Ben je enthousiast om bij BVNG aan de slag te gaan maar weet je nog niet precies wat er bij je past? Laat dan eenvoudig je telefoonnummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.