Home werken in de Zorg Zorg specialisten

Zorg specialisten

De zorgsector is continu in beweging, wordt steeds sneller en complexer. De oplossingen voor maatschappelijke vragen worden steeds uitdagender, en de impact groter. De regionale publieke sector staat steeds weer voor de uitdaging het landelijk beleid te transformeren naar maatwerk waar de maatschappij om vraagt. BVNG omarmt deze verandering en begeleid de zorg en de publieke sector bij deze transities.

Binnen de zorgsector staan we de komende jaren voor een aantal uitdagingen. Jij snapt als geen ander dat iedere cliënt of patiënt anders is en zijn of haar eigen vorm van zorg nodig heeft. 

Carrièremogelijkheden

Wij slaan een brug tussen instellingen en jou als professional, waarbij je altijd kan terugvallen op je team binnen BVNG. Zo leer je altijd van en met elkaar. BVNG heeft een groot netwerk en werkt samen met veel verschillende zorginstellingen.

Jij kan hier een aan de slag als Orthopedagoog, Basis- en GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog, Basisarts, Verpleegkundig specialist, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, Physician assistant, Psychiater en Specialist ouderengeneeskunde.

Of je nou graag werkt in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg of de huisartsenzorg, wij gaan met jou aan de slag voor de beste match.

Jouw ontwikkeling staat voorop

Bij BVNG kijken we vooral naar jou als persoon en waar je het liefst wil gaan werken. Wij willen een samenwerking voor de lange termijn aangaan, op basis van jouw beschikbaarheid, jij hebt de regie. Je bepaalt zelf hoeveel uren per week je beschikbaar bent.

Wij kijken met elkaar naar wat jij belangrijk vindt in jouw loopbaan en bieden je uitdagende opdrachten aan in verschillende provincies bij verschillende opdrachtgevers. We verzorgen intervisies, individuele scholing, e-learning en BVNG Colleges. Zo geven we invulling aan jouw ontwikkeling en hou jij je BIG-registratie up-to-date. 

Daarom BVNG

  • Wij helpen je met je BIG registratie
  • We gaan voor een lange termijn samenwerking
  • Uitdagende opdrachten
  • Diverse opdrachtgevers
  • Intervisies
  • Individuele scholing
  • Beschikbaarheid in overleg


Wij helpen je graag!

Ben je enthousiast om bij BVNG aan de slag te gaan maar weet je nog niet precies wat er bij je past? Laat dan eenvoudig je telefoonnummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.