Home werken in de Zorg Zorg algemeen

Zorg algemeen

Als zorgprofessional heb jij het hart op de juiste plaats. Jouw werk maakt het verschil in iemands leven. De zorg heeft veel diversiteit te bieden, maar staat ook onder druk. Daarom is jouw werk zo belangrijk.

Jouw bijdrage aan de zorg

Je zorgt, steunt, verbindt, signaleert, beslist, bewaakt en stimuleert. Werken in de zorg vraagt je om zorgzaam en geduldig te zijn. Je hebt specialistische kennis en vaardigheden, staat voor lastige beslissingen en blijft jezelf ontwikkelen. Of je nou werkt in de algemene gezondheidszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg of geestelijke gezondheidszorg.

“Ik voel me thuis bij BVNG vanwege de laagdrempeligheid, openheid en bereikbaarheid!”
Kiona, MBO-verpleegkundige

Jouw ontwikkeling staat voorop

Bij BVNG is er aandacht en ruimte voor jouw verhaal. We bieden je de ruimte om van en met elkaar te leren en je te ontwikkelen. We verzorgen intervisies, individuele scholing, e-learning en BVNG Colleges. Zo geven we invulling aan jouw ontwikkeling en hou jij je kwaliteitsregister up-to-date. Wij zorgen voor een open en laagdrempelig klimaat waar jij je vakgenoten snel kunt vinden. 

Carrièremogelijkheden

BVNG werkt samen met veel verschillende zorginstellingen. Jij kan hier onder andere aan de slag als Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige, HBO verpleegkundige en Kwaliteitsverpleegkundige. Daarnaast werken onze collega’s ook in de gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

Daarom BVNG

  • Collectief lidmaatschap kwaliteitsregister V&VN
  • Ruimte voor jouw verhaal
  • Afwisseling en flexibiliteit
  • Interne training en opleiding
  • Persoonlijke begeleiding en adviesWij helpen je graag!

Ben jij gediplomeerd in de zorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij helpen je graag verder in een oriënterend gesprek.