Home Nieuws en actualiteiten Vakgebiedmanager WMO | Roel ten Cate

Vakgebiedmanager WMO | Roel ten Cate

Vakgebiedmanagers 22 juli 2021

Roel ten Cate woont samen met zijn vrouw, Bianca, en kinderen (Ruben, Eva en Tim) in het buitengebied van Hollandscheveld, het mooie Drenthe. In zijn vrije tijd is hij vaak bezig met een kettingzaag, bosmaaier en zitmaaier. Ook gaat hij regelmatig vissen met zijn zoons. Daarnaast is hij met zijn gezin mantelzorgers voor zijn moeder die in een mantelzorgwoning bij hen op het erf woont.

Roel werkt sinds 2019 voor BVNG als projectadviseur WMO, vaak als WMO consulent. Momenteel is hij werkzaam als Meitinker in de gemeente Heerenveen.

Roel vindt het belangrijk om de kennis die we samen hebben zo goed mogelijk in te zetten voor de cliënten en opdrachtgevers van BVNG. Die samenwerking zorgt ervoor dat we elkaar als professionals en BVNG als organisatie verder helpen.

In zijn rol als Vakgebiedmanager wil Roel eerst helder krijgen waar BVNG nu staat op het gebied van kennisontwikkeling en behoefte. “Afhankelijk van de vragen en behoefte die er is bij onze opdrachtgevers en externe en interne collega’s zal ik in samenspraak met de andere vakgebiedmanagers acties ondernemen om samen vooruit te komen. Hierbij zal ik regelmatig het contact zoeken en vinden met jullie als collega’s binnen BVNG.” Aldus Roel.