Home Nieuws en actualiteiten Vakgebiedmanager Recruitment | Joost van Drunen

Vakgebiedmanager Recruitment | Joost van Drunen

Vakgebiedmanagers 2 september 2021

Voor velen van jullie is dit een bekend gezicht. Joost van Drunen is vier jaar geleden begonnen bij BVNG als recruiter Fysieke Leefomgeving vanuit vestiging Hoorn. Deze rol past hem als een warme jas. Het is dan ook logisch dat Joost de stap maakt naar Vakgebiedmanager Recruitment.

Vanaf September zal hij zijn huidige rol bij vestiging Hoorn geleidelijk afbouwen, waarbij hij tegen het einde van dit jaar volledig in zijn nieuwe rol als Vakgebiedmanager een programma gaat uitrollen, gericht op de ontwikkeling van junior recruiters en de doorontwikkeling van de senior recruiters. 

“Elke dag vind ik het fantastisch om een belangrijke schakel te zijn in het leven van mensen. Als recruiter probeer je professionals te overtuigen, te verleiden en vooral te laten geloven in hun eigen kunnen om de stap vooruit te maken en te kiezen voor nieuw avontuur van detachering bij BVNG. Ik ben dan ook zeer vereerd om de overstap te mogen maken naar Vakgebiedmanager Recruitment. Het lijkt mij te gek om in samenwerking met alle recruiters het totale recruitment team van BVNG middels trainingen, cultuursessies, etc. naar een hoger en dynamischer niveau te brengen.”