Home Vacatures Inkomensconsulent

Inkomensconsulent

Domein:
Sociaal Domein/Participatie
Regio:
Groningen
Aantal uren:
32-36 uur
Opleidingsniveau:
HBO
Dillan Mungar

Dillan Mungar

Recruiter Sociaal Domein

Groningen

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Als inkomensconsulent bij BVNG ben jij continu bezig om de maatschappij een stukje beter te maken. Dit doe je met jouw kennis en kunde over de participatiewet. Tijdens je dienstverband bij BVNG bieden wij jouw uitdagende en vernieuwende opdrachten. Vanuit de wet-en regelgeving onderzoek jij de rechtmatigheid van aanvragers voor een inkomensvoorziening en beoordeel jij of zij hiervoor in aanmerking komen. Als inkomensconsulent werk je met veel verschillende soort mensen. De gesprekken die je voert zijn dan ook afwisselend. Ondanks dat jij je bezighoudt met wet- en regelgeving vergeet jij niet de menselijke kant. Als inkomensconsulent ben jij communicatief vaardig, sociaal, weet jij de vraag achter de vraag te stellen en ken je de participatiewet op je duimpje.

Als inkomensconsulent ben je bezig met toekennen van inkomensvoorzieningen, handhaven van de rechtmatigheid, eventueel verrekeningen en terugvorderingen op onrechtmatige ontvangen inkomensvoorzieningen.

Dus heb jij passie voor je werk en ben je klaar voor om de maatschappij een stukje beter te maken. Neem dan snel contact op en dan doen we een bakje koffie!

Wie zijn wij

Sinds 2009 is BVNG de detacheerder en adviesbureau voor lokale (semi)-overheden en overheid gelieerde instellingen. Samen met onze ambassadeurs (professionals) maken wij het verschil. Dit doen we samen, samen maken wij de wereld een stukje beter. Dit doen we door aandacht voor elkaar te hebben en vroegtijdig te weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers. Binnen BVNG verbinden wij de kennis, kunde en ambitie. Wij als organisatie zijn regionaal betrokken en aanwezig. Dit doen we met een professioneel team van recruiters en adviseur.

Via BVNG Groningen bieden wij jou uitdagende opdrachten in de regio Groningen en Drenthe. Samen met jou contactpersoon kijken we samen waar jouw wensen en ambities liggen. En zorgen wij voor de optimale match. Binnen de opdrachten die je gaat uitvoeren zet jij je kennis en kunde in om alles weer en rustig vaarwater te brengen.

Dit bieden wij

  • Je komt in een groot gemeentelijke netwerk
  • Marktconform salaris (indicatie schaal 9) en periodieke verhogingen bij goed functioneren
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Persoonlijke begeleiding van je┬árecruiter
  • Reiskosten vergoeding, 27 vakantie dagen, pensioen regeling
  • Jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Dit breng je mee

  • HBO werk en denkniveau
  • Werk ervaring als inkomensconsulent bij een gemeentelijke instelling
  • Ervaring met gemeentelijke systemen zoal: Suite, GWS4all of Civsion
  • Flexibele werkhouding

Deze vacature delen?

Direct solliciteren voor Inkomensconsulent

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Geboortedatum*
Hidden
Adres*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Hidden
Hidden
Hidden
Dillan Mungar

Dillan Mungar

Recruiter Sociaal Domein

Groningen