Home Vacatures APV Vergunningverlener

APV Vergunningverlener

Domein:
Fysieke Leefomgeving
Regio:
Overijssel
Aantal uren:
In overleg
Sharon Gommer

Sharon Gommer

Recruiter Fysieke Leefomgeving

Zwolle

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Als onze professional op het gebied van de vergunning, toezicht en handhaving (VTH) werk je op uitvoerend/tactisch niveau vraagstukken uit voor onze opdrachtgevers over bijvoorbeeld, toets initiatieven, toezicht en handhaving. Zo draag je op een maatschappelijke manier een steentje bij aan het mooier maken van Nederland.

Binnen een opdracht houd jij je bezig met het verwerken van vergunningsaanvragen op bijvoorbeeld het gebied van APV, Drank en Horeca, Bijzondere Wetten etc. Je kennis van wet en regelgeving is up-to-date en je weet hoe je deze in je functie dient toe te passen. Je toetst, verzamelt overlegt en kijkt welke mogelijkheden er zijn. Dit doe je in samenspraak met interne en externe collega’s. Je staat hierbij stakeholders te woord. Daarnaast ben je in staat en bereid om wijzigingen binnen de APV wet uit te werken in beleid.  Verder verwerk je aanvragen in de systemen, lever je bestuurlijke stukken aan en registreer je het collegebesluit en stuurt deze naar de raad. Daarnaast administreer, bewaak en beheer je archieven, klachten en meldingen.

Ben jij iemand met passie voor zijn vak? Vind jij het leuk om af en toe ook met je voeten in de klei te staan? Zie jij de uitdaging in het eventueel zetten van een zijstap door het meedenken en meehelpen op andere disciplines indien de schaalgrootte van de gemeente daar om vraagt? En ben jij een echte analytische teamspeler met oog voor detail en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij

BVNG is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner in het fysieke domein, sociale domein en de zorg. Samen met een grote groep collega professionals zet je jouw expertise in bij onze opdrachtgevers in bij jou in de regio. Samen met jou als onze ambassadeur maken we het verschil. Voor de plek waar we samen leven, wonen en werken. Een betere wereld begint bij onszelf, wanneer we allemaal op onze omgeving letten, door aandacht te hebben voor elkaar en vroegtijdig te weten wat er speelt. Jouw kennis en ervaring over het duurzaam oplossen van maatschappelijke vragen is voor ons onmisbaar! Met verschillende uitjes waaronder, de terugkerende zomer barbecue en kerstborrel ontmoeten je al je collega-ambassadeurs in een informele sfeer. Verder zie je elkaar met regelmaat op onze BVNG-colleges over de voor jouw interessante onderwerpen. Wij vinden het belangrijk nauw contact te hebben over jouw wensen en behoefden.

Dit bieden wij

 • Salariëring gebaseerd op kennis en ervaring met een aantrekkelijke provisieregeling;
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder optie tot leaseauto, mogelijkheid gebruik zakelijke laptop/telefoon en optie tot werken op kantoor BVNG Zwolle;
 • Een opleidingsbudget op maat;
 • Interessante en uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers, waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • BVNG-colleges binnen je eigen specialisme om kennis en kunde te ontwikkelen en te sparren met collega’s en de ruimte om mee te denken aan de invulling hiervan;
 • De jaarlijkse kerstborrel/ zomer BBQ en andere uitjes;
 • Hybride werkmogelijkheden

Dit breng je mee

 • Je hebt een afgeronde MBO, HBO of Master opleiding; bij voorkeur bestuurskunde, integrale veiligheidskunde, bestuursrecht of soortgelijk. Of je hebt je strepen al verdiend binnen dit vakgebied.
 • Je hebt een politieke antenne en weet hoe een overheidsinstantie reilt en zeilt;
 • Je bent communicatief goed vaardig;
 • Je hebt affiniteit met deze regio;
 • Je bent breed geïnteresseerd;
 • Je hebt ervaring bij bijvoorbeeld een gemeente, provincie, waterschap, woningbouw coöperatie, omgevingsdienst of andere relevante organisatie.

Deze vacature delen?

Direct solliciteren voor APV Vergunningverlener

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Geboortedatum*
Hidden
Adres*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Consent*
Hidden
Hidden
Hidden
Sharon Gommer

Sharon Gommer

Recruiter Fysieke Leefomgeving

Zwolle