Home Vacatures Stagiaire vestiging Leeuwarden

Stagiaire vestiging Leeuwarden

Domein:
Intern
Regio:
Friesland
Aantal uren:
In overleg
Syrina Westerbeek

Syrina Westerbeek

Adviseur Zorg

Leeuwarden

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar leuke stage en wil je graag ervaring opdoen binnen een snel groeiende organisatie in de arbeidsbemiddeling?  

Als stagiair bij BVNG Leeuwarden maak je onderdeel uit van een professioneel, maar gezellig team, werk je op de negende verdieping met uitzicht over de stad Leeuwarden, krijg je veel vrijheid in de wijze waarop je invulling wilt geven aan jouw stage en geniet je dagelijks van een uitgebreide lunch met het hele team.

Tijdens jouw stage werk je nauw samen met de adviseurs en recruiters. Je zal samen met hen de juiste professionals aan BVNG proberen te binden, op een proactieve en creatieve manier. Hiervoor voer je intake- en telefoongesprekken met potentiële nieuwe collega’s en ben je betrokken bij het gehele aannameproces. Om het contact met de ambassadeurs goed te onderhouden, bel je ze regelmatig even op, ga je samen met de recruiter op projectbezoek of verras je ze met een cadeautje.

Naast de samenwerking met recruiters en adviseurs biedt je ook ondersteuning aan de vestigingssecretaresse, met o.a. het bestellen van bloemen, fruitmandjes en verjaardagstaart voor onze collega’s in het werkveld. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van de mailbox van de vestiging en het beantwoorden van de vestigingstelefoon. Wanneer er een bijeenkomst of scholing georganiseerd dient te worden, help jij bij de organisatie en bel je de collega’s om ze persoonlijk uit te nodigen. Uiteraard staan wij ook open voor jouw eigen creatieve ideeën waarmee jij de organisatie verder vooruit kunt helpen.

Wie zijn wij

BVNG is een snel groeiend detacherings- en adviesbureau binnen het publieke domein en al meer dan 12 jaar een betrouwbare partner voor haar opdrachtgevers. Wij detacheren specialisten op allerlei niveaus binnen het publieke domein, binnen de zorg, fysieke leefomgeving en het sociaal domein.

BVNG heeft de ambitie om de beste dienstverlener te zijn binnen het publieke domein. Gedreven door maatschappelijk verantwoord ondernemerschap zet de organisatie in op een duurzame samenwerking. Met aandacht voor elkaar. Eerlijk, duidelijk en integer. En altijd dichtbij met focus op de regio.

Onze cultuur is open en transparant. De dynamiek tussen mensen onderling bepaalt onze cultuur. Deze bestaat uit hard werken, motiveren, vertrouwen en integriteit. Iedereen wordt in zijn waarde gelaten. Plezier hoort hier ook bij. Goede koffie is vanzelfsprekend, ruimte is er ook om te ontspannen en regelmatige borrels horen hier ook zeker bij.

Dit bieden wij

  • Een passende stage- en reiskostenvergoeding;

  • Goede begeleiding van ervaren stagebegeleider(s);

  • Ruimte om aan schoolopdrachten te werken;

  • Mogelijkheid om mee te lopen met collega’s in diverse functies;

  • Teamuitjes, borrels en de mogelijkheid om deel te nemen aan BVNG Colleges.

Dit breng je mee

  • Je volgt op dit moment een relevante HBO opleiding;

  • Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar (startdatum bespreekbaar);

  • Je kunt minimaal 24 uur per week stage lopen;

  • Je bent enthousiast en communicatief sterk onderlegd;

  • Je hebt commercieel inzicht.

Deze vacature delen?

Direct solliciteren voor Stagiaire vestiging Leeuwarden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Geboortedatum*
Hidden
Adres*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Consent*
Hidden
Hidden
Hidden
Syrina Westerbeek

Syrina Westerbeek

Adviseur Zorg

Leeuwarden