Home Vacatures Manager Organisatie en Ontwikkeling (O&O)

Manager Organisatie en Ontwikkeling (O&O)

Domein:
Intern
Locatie:
Groningen
Aantal uren:
32-40 uur
Geplaatst op:
13 mei 2022
Sluit op:
21 mei 2022
Marco van den Berg

Marco van den Berg

Corporate Recruiter/Onboarding

Groningen

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Als Manager Organisatie en Ontwikkeling (O&O) ligt jouw focus op het inrichten en verbeteren van processen, verdere procesoptimalisatie, onder andere door middel van een ambitieuze digitaliseringsagenda en professionalisering van de interne organisatie. Dit vraagt een andere manier van werken, om gedragsverandering en cultuurontwikkeling.

Wie zoeken we:

De Manager O&O die wij zoeken is aanjager, innovator en verbinder en beschikt over een visie op organisatieontwikkeling, organisatie inrichting en leiderschap. Hij of zij is in staat de verbinding tussen de O&O afdelingen onderling en de verbinding tussen O&O afdelingen en Commercie te verstevigen en draagt actief bij aan een positieve en motiverende werkcultuur waarin eigenaarschap, servicegerichtheid, vakmanschap en een professionaliteit centraal staan.
Wij zoeken een Manager O&O met een bedrijfs- of organisatiekundige achtergrond die beschikt over strategische en veranderkundige denkkracht. Iemand met ruime managementervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een vergelijkbare branche en met aantoonbare managementkwaliteiten. Iemand die zich thuis voelt binnen de vakgebieden van O&O en de ontwikkelingen volgt.

Wie zijn wij

BVNG is een snel groeiend detacherings- en adviesbureau binnen het publieke domein. We zijn al meer dan 11 jaar een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Onze organisatie heeft de ambitie om de beste dienstverlener te zijn binnen het publieke domein. Gedreven door maatschappelijk verantwoord ondernemerschap zetten wij in op een duurzame samenwerking. Met aandacht voor elkaar. Eerlijk, duidelijk en integer. En altijd dichtbij met focus op de regio.

Onze missie: “Samen de maatschappij vooruit helpen.” Hoe mooi is het invloed uit te oefenen in de wereld waarin wij leven! Met de inzet van professionals en het delen van kennis maken wij met onze dienstverlening de wereld waarin wij leven direct beter. Wij hebben een maatschappelijk en sociaal karakter; met het streven om in een duurzame samenwerking met opdrachtgevers en partners elkaar te versterken met elkaars kennis en daardoor beter te worden.
Met elkaar werken we hard, maar vieren we ook onze successen. We zijn open, transparant en leren van elkaar. Plezier en groei zijn belangrijke woorden voor ons staan er regelmatig borrels en leuke teamuitjes op de planning.

Om duurzame groei te kunnen realiseren is het belangrijk dat de interne organisatie, processen en middelen worden verbeterd en geprofessionaliseerd en de interne organisatie gaat excelleren in haar dienstverlening naar ambassadeurs en professionals op de vestigingen. Zodat zij op het juiste moment de juiste service, diensten of producten ontvangen en worden gefaciliteerd vanuit gestroomlijnde efficiënte processen.
Om deze ambitie waar te kunnen maken zoekt BVNG een Manager Organisatie en Ontwikkeling (O&O). Een nieuwe functie waaraan in samenspraak met de Algemeen Directeur en vanuit de eigen visie en ideeën van de Manager O&O verder vorm en inhoud zal worden gegeven.

Dit bieden wij

Als Manager O&O bij BVNG in Groningen mag jij naast een supergezellig en energiek team het volgende van ons verwachten:

  • Marktconform salaris gebaseerd op jouw kennis en werkervaring
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Ruimte voor ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen op maat
  • Leaseauto, laptop, mobiele telefoon, pensioenregeling en 27 vakantiedagen, goede thuiswerkfaciliteiten.
  • Een gezellig team, bomvol energie om samen resultaten te behalen

Dit breng je mee

Als Manager O&O bij BVNG in Groningen neem jij het volgende met je mee:

  • Bedrijfskundige HBO/WO-opleiding
  • Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring
  • Managementervaring in een soortgelijke functie en aantoonbare managementkwaliteiten
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring in de detacheringsbranche is een pre

Deze vacature delen?

Direct solliciteren voor Manager Organisatie en Ontwikkeling (O&O)

Naam*
Hidden
Geboortedatum*
Hidden
Adres*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Consent*
Hidden
Marco van den Berg

Marco van den Berg

Corporate Recruiter/Onboarding

Groningen