Home Vacatures Administratief medewerker Finance

Administratief medewerker Finance

Domein:
Intern
Locatie:
Groningen
Aantal uren:
32-40 uur
Geplaatst op:
16 mei 2022
Sluit op:
30 juni 2022
Marco van den Berg

Marco van den Berg

Corporate Recruiter/Onboarding

Groningen

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Waarom jij nu juist kiest voor de vacature Administratief Medewerker Finance bij BVNG in Groningen? Omdat je op zoek bent naar een uitdagende baan als financieel administratief medewerker en graag samenwerkt met een vakkundig en hardwerkend team. Je voelt je als een vis in het water binnen AFAS, werkt graag in een dynamische organisatie en je denkt graag mee bij het stroomlijnen van de afdeling.

Je zoekt een fulltime functie (32-40 uur) en hiervoor ontvang je een uitstekend bruto maandsalaris een reiskostenvergoeding en 27 vrije dagen per jaar. Maar dat is nog niet alles!

Wat ga je doen?

Het team bestaat momenteel uit vijf gezellige en hardwerkende collega’s. Je gaat onze afdeling Finance ondersteunen met diverse administratieve werkzaamheden zoals:

 • Controleren van ingevoerde uren
 • Verwerken van de urenregistratie en facturatie
 • Verwerken van ziek- en betermeldingen
 • Invoeren van mutaties en het beheren van basisgegevens in AFAS
 • Verwerken van kilometer- en onkostendeclaraties

Wie zijn wij

BVNG is een snel groeiend detacherings- en adviesbureau binnen het publieke domein en al meer dan 11 jaar een betrouwbare partner voor haar opdrachtgevers. BVNG heeft de ambitie om de beste dienstverlener te zijn binnen het publieke domein. Gedreven door maatschappelijk verantwoord ondernemerschap zet de organisatie in op een duurzame samenwerking, vanuit authenticiteit van BVNG. Met aandacht voor elkaar. Eerlijk, duidelijk en integer. En altijd dichtbij met focus op de regio.

De missie: “Samen de maatschappij vooruit helpen”, daar gaat BVNG voor. Hoe mooi is het invloed te kunnen uitoefenen in de wereld waarin wij leven! Met de inzet van professionals en het delen van kennis maakt BVNG door haar dienstverlening de wereld waarin wij leven direct beter. De organisatie heeft een maatschappelijk en sociaal karakter: Met het streven om in een duurzame samenwerking met opdrachtgevers en partners elkaar te versterken met elkaars kennis en daardoor beter te worden.

Dit bieden wij

Als Administratief Medewerker Finance bij BVNG in Groningen kom je te werken in een hecht team met een fijne werksfeer. Je werkt samen met gemotiveerde collega's en jullie gaan op een informele manier met elkaar om. Als je start krijg je natuurlijk eerst een introductieperiode, zodat je de tijd hebt om je werkzaamheden eigen te maken en je collega's te leren kennen. Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

 • Een tijdelijk contract met kans op een vaste aanstelling
 • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een goede Pensioenregeling.
 • 27 vakantiedagen op basis van 32 tot 40 uur.
 • Ruimte om gedeeltelijk thuis te werken.

Dit breng je mee

Als Administratief Medewerker Finance bij BVNG in Groningen heb jij een gemotiveerde en positieve werkhouding. Je hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit en dit draag je uit naar collega’s in de organisatie. Je past binnen een dynamische werkomgeving en ziet graag diversiteit terug in je werkzaamheden. Je vindt het fijn om zelfstandig te werken, maar bent ook graag onderdeel van een team. En verder?

 • MBO+ werk- en denkniveau.
 • Werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Bij voorkeur kennis en ervaring van/met AFAS.
 • Je bent pro-actie en kunt goed zelfstandig werken
 • Je hebt ruime kennis van Excel en een goed cijfermatig inzicht

Deze vacature delen?

Direct solliciteren voor Administratief medewerker Finance

Naam*
Hidden
Geboortedatum*
Hidden
Adres*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Consent*
Hidden
Marco van den Berg

Marco van den Berg

Corporate Recruiter/Onboarding

Groningen