Home Testimonials Geoffrey McCampbell

Geoffrey McCampbell

27 oktober 2021

Sinds een aantal maanden is BVNG verrijkt met het domein IT. Collega’s Geoffrey McCampbell en Roosmarijn Wittering zetten zich hiervoor in. Benieuwd hoe dat gaat? Wij spraken Geoffrey, die sinds een aantal maanden IT Adviseur is bij BVNG Groningen. Hiervoor had hij al 6 jaar aan ervaring binnen deze sector. In deze periode heeft hij elders ook een IT-domein mogen opzetten.

Hoe ziet het IT team er uit?
‘’Momenteel zijn wij met z’n tweeën op kantoor. Roosmarijn is de IT recruiter en ik ben de IT adviseur. Wij vormen het koppeltje recruiter – adviseur. In de tussentijd zijn wij wel bezig geweest om een senior recruiter aan te stellen en kijken we wie ons kan versterken.’’

Hoe verlopen de werkzaamheden op de afdeling?
“Wij hebben in eerste instantie alle ideeën bij elkaar gebracht en daar een concreet plan van gemaakt. Wij hebben als team best wel wat ervaring en kunnen hierdoor meerdere best practices gebruiken. Echter loopt het in de praktijk soms toch net wat anders. De rode draad blijft echter wel in balans; het geloof dat detachering in de IT een toevoeging is voor BVNG. Ondanks dat we nu soms wat omwegen moeten maken mogen we niet klagen. Wij geloven nog steeds in de rode draad, én dat is ook wat wij najagen.”

Het team focust zich momenteel op de drie Noordelijke provincies. In de toekomst willen ze, als dit fundament gelegd is, uitbreiden met Apeldoorn en Hoorn. Het team is nog volop in ontwikkeling. Geoffrey vindt dit een leuke uitdaging.

“Vorig jaar heb ik hier heel bewust voor gekozen. Vorige zomer heb ik voor het eerst contact gehad met Bart de Haas. In die tijd waren er een aantal oud collega’s van mij werkzaam bij BVNG. Met hen heb ik goed contact onderhouden, bijvoorbeeld over de visie van het bedrijf is. Op dat moment had BVNG nog geen domein met informatie en zo is het balletje gaan rollen. Het ondernemende aspect bij mijn vorige werkgever ontbrak destijds. Dit kan ik bij BVNG wel vinden en daar krijg ik super veel energie van. Je stapt niet op een rijdende trein, je bent écht verantwoordelijk voor het succes.” Aldus een gemotiveerde Geoffrey.

Welke doelstelling(en) hebben jullie staan voor de nabije toekomst?
’Op termijn hopen we op elke vestiging minimaal één adviseur en één recruiterte hebben om zo de slag te maken van lokaal naar landelijk. Hoe mooi zou het zijn om 10+ mensen per vestiging te kunnen detacheren en om ook voor IT BVNG Colleges te kunnen organiseren? Daar willen wij naar toe, en daar geloven wij ook in. Of we nou met 4,6,8 of 20 mensen op kantoor zitten, ik denk dat wij het kunnen waarmaken!”

Waar heeft team IT afgelopen periode de grootste stappen gemaakt?
‘’Wij stellen ons flexibel op en benaderen klanten op verschillende manieren, om op deze manier de beste aansluiting te vinden. Daarnaast willen wij ons óók profileren als kennispartner in plaats van leverancier om op deze manier in te spelen op gezamenlijke groei met de klant.’’