IT

De overheid hangt aan elkaar van verschillende systemen, die allemaal mee moeten bewegen met de veranderende vragen van zowel ambtenaren als burgers. Veel gebruikte applicaties binnen het ene domein zijn vergelijkbaar werken binnen het andere domein of binnen zorginstellingen. Onze domeinen hebben allemaal een IT component en daarom heeft BVNG het vakgebied IT.

Carrièremogelijkheden

BVNG werkt momenteel aan meer dan honderd opdrachten voor diverse gemeenten in het hele land. Jij kan hier in het vakgebied IT een bijdrage aan leveren als systeembeheerder, functioneel beheerder, consulent DIV, adviseur informatiemanagement of applicatiebeheerder. Bekijk hier direct onze vacatures.

Jouw ontwikkeling staat voorop

We kijken met jou als professional naar de toekomst, wat is het pad dat je gaat bewandelen en welke hulpstukken heb je daarbij nodig? Cruciaal, want er gebeurt zoveel en soms gaat het zo snel. Wij staan voor ontwikkeling, van onze professionals en van onze opdrachtgevers. Door BVNG Colleges, e-learning, individuele scholing en intercollegiale ondersteuning geven we daar invulling aan. Binnen jouw vakgroep is er uitgebreid ruimte voor nieuwe idee√ęn. Met theorie en praktijk leggen de basis van jouw bestaande kennis en inzichten. 

Daarom BVNG

  • Breed scala aan opdrachten
  • Ontdek wat bij je past
  • Wij zoeken samen met jou een passende opdracht
  • Ruimte voor groei en doorontwikkeling
  • BVNG college